29 Ocak 2016 Cuma

Varis ve Doğum Çatlak Giderici Yağ


Doğum sürecince ve sonrası vücutta doğum çatlakları olabiliyor. Bunu çözümü ise çatlak giderici sprey kullanmaktır. Hamilelik sürecinde 9 ay gibi kısa bir sürede karın bölgesi hacmi artar ve azalır. Bu hızlı değişime vücut kısa zamanda adapte olamayacağından karın bölgesinde çatlaklıklar oluşur. Hızlı kilo verme veya alma sürecinden sonra da karın bölgesinde çatlaklar oluşabilir. Bunları önlemek veya tedavisi için çatlak giderici yağlar bulunmaktadır.
Diğer bir damar hastalığı ise varistir. Varis damardaki kapak görevi gören yerin işlevini yitirmesi veya ters yöne açılması sebebiyle kan akışının yavaşlaması sonucu damarlarda kanın birikmesidir.  Biriken kan damarları eğriltir. Dalgalı hali alan damarlarda rahat kan akışı olmadığı için damarlar zamanla şişer ve kötü bir görüntü alır. Varis oluşmadan önce varis çorabı gibi önlemler alabiliriz. Oluştuktan sonra masaj yardımıyla veya varis tedavi yağları ile hastalığın tedavisini yapabiliriz.
Özel olarak doğum çatlakları ve varis için yapılmış bu yağ bitkisel doğal maddelerin bileşimi sayesinde çatlak oluşumunu önler. Aynı zamanda yeni oluşmuş çatlakların görünümünün hafiflemesine yardımcı olur. Çatlak önleyici yağlar ile cildin lif üretimi artarak cildin elastikiyeti artar ve esnekliği kuvvetlenir. Cildin dayanıklılığının artmasına yardımcı olur. Cildin yenilenmesini ve nemlenmesini sağlar.
Fit Sprey Çatlak Giderici Yağ Nasıl Kullanılır?
Cildimize sürdüğümüz yağa masaj yaparak kurumasını bekliyoruz. Kuru ciltlerde hafif dökülmelere neden olabilir. O yüzden hızlı bir şekilde masaj yaparak uygulanmalıdır. Sezaryen durumunda dikiş bölgesine uygulamadan önce birkaç hafta bekleyin.


1 yorum:

  1. Merhabalar, ayak ve bacaklarınız da varis problemi mi var? Herkese %100 kesin bir dille ifade ediyorum. İşe yarayacak adeta mucizevi bir ürünü tavsiye ediyorum. Kısa süre içinde tüm varisler den kalıcı bir şekilde kurtulmak ister misiniz? Nasıl mı? Varikosette Krem, evet! Bu harika ürün sayesin de o kadar kısa bir süre içerisinde varislerden kurtulacaksınız ki, kendiniz dahi şaşıracaksınız. Tabi herkeste maksimum seviye de faydalı olur mu? Bilemem. Ancak kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. En azından kısa süre içinde tamamen giderilmese de biraz daha zamanınızı alır ama %100 sonuç vererek varisleri yok eder.

    YanıtlaSil